Creatie

Creatie

Creatie bepaalt het succes van je campagne

Een duidelijke, aansprekende en pakkende boodschap. Klinkt eenvoudig! Toch komt er in de praktijk vaak heel wat bij kijken. De creatieve mogelijkheden zijn afhankelijk van het type advertentie en waar deze advertentie zal worden vertoond.

Wordt het een videocommercial op YouTube of een advertentie op social media? Wordt de advertentie voornamelijk vertoont op mobiel of desktop? Daarnaast heeft natuurlijk ook het budget invloed op de ontwikkeling van creatie.

Benieuwd naar hoe wij jouw digitale reclame campagne tot leven laten komen? Laat ons dan vooral weten wat je wensen en ideeën zijn!

Neem contact met ons op >

Creatie door experts

Vanuit een bepaald concept en visie kunnen wij de mooiste HTML5 banners of rich media campagne uitingen realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede banner aan moet voldoen. Naast de juiste afmetingen, kunnen we dus ook met je meedenken over het juiste beeld voor jouw doelgroep.

Pagina achter de banner

Onze prachtige creaties zijn niets waard als er geen goede follow-up aan wordt gegeven. Wat gebeurt er zodra er op je advertentie wordt geklikt? Onze klanten laten vaak speciale actiepagina’s (landingspagina’s) voor hun campagnes ontwikkelen.

Lees meer over landingspagina’s >

``Voor elk doel een passende creatie``

Brainstormen over creatie?

Wij denken graag mee over creatie die maximaal de aandacht trekt van jouw doelgroep. Neem contact op voor een afspraak.