Digital Out Of Home

Enorm bereik

Waar andere vormen van media krimpen of fragmenteren doet DOOH dit niet.

Niet privacy gevoelig

DOOH verzamelt geen data, waardoor er weinig kans op een privacy risico is.

Context relevant

DOOH kan dynamisch aangepast worden aan bijvoorbeeld de tijd, locatie en weer.

Geen Adblock

Met DOOH kun je lastig bereikbare doelgroepen bereiken die anders Adblocker zouden gebruiken.

Digital out of home (DOOH) zijn de borden die je tegenkomt in het tankstation, bij de bushalte, op grote billboards langs de weg en op vele andere locaties. Ze zijn op afstand te wijzigen en kunnen interactieve boodschappen tonen zoals spelletjes op een locatie waar veel mensen wachten. Ze kunnen ook context specifiek een boodschap tonen, denk bijvoorbeeld aan zonnebrand créme als het erg zonnig en warm is, en reclame voor het OV als het regent.

Omdat DOOH ook programmatic in te zetten is is het mogelijk om op afstand de banner in te zetten en met allerlei regels en afhankelijkheden de banner op het juiste moment op de juiste plek te tonen. Daarnaast is het interactief te maken door er bijvoorbeeld een QR code aan toe te voegen zodat mensen automatisch kunnen inschrijven voor een promotie.

DOOH is belangrijk omdat het weer een andere manier betreft om lastig bereikbare doelgroepen te bereiken. Daarnaast is het niet te blokkeren met een Adblocker, kun je mensen bereiken als zij niet naar een scherm kijken, en kan het een boodschap tonen vlakbij de fysieke locatie waar het product of service wordt aangeboden.