E-mailmarketing

E-mailmarketing

Say yes tegen personalisatie, inzicht in je klanten én conversie

E-mailmarketing is als de kers op de taart, de piek op je kerstboom en de schuimlaag op je biertje. Het is de enige marketingvorm waarbij mensen expliciet aangeven dat ze jouw verhaal willen horen. Deze relaties moet je dus koesteren, liefhebben en voorzien van de juiste informatie.

Leer je klanten kennen

Met elke e-mail die wordt verzonden kom je meer over je klanten te weten. In welke regio wonen ze? Welke aanbiedingen of content vinden ze interessant? In welke besluitfase zit iemand? Dankzij de verzamelde data kunnen we steeds verder personaliseren, wat uiteindelijk leidt tot een hogere conversieratio van je e-mailmarketing.

De mogelijkheden van e-mailmarketing zijn legio. Het is te koppelen met bijna elke soort tool en zodanig te automatiseren dat jij er nauwelijks omkijken naar hebt.

E-mailmarketing koppelen aan display

Moet je voorstellen dat je de data van e-mailmarketing kunt koppelen aan je display campagne? Je hoeft geen Einstein te zijn om te bedenken dat dit leidt tot vuurwerk 🙂

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

Mogelijkheden...

 • Marketing automation

  • Herinnering aan vergeten items in het winkelmandje
  • Een ‘we missen je’ e-mail bij lange inactiviteit.
  • Welkomstmail met een leuke aanbieding als iemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief.
 • A/B-testing

  Dankzij testen, testen en nog eens testen worden e-mails steeds beter. Welk afzendadres werkt het beste, welke afbeeldingen werken beter en welk tijdstip is het meest gunstig? A/B-testing geeft het antwoord.

 • Lead nurturing

  Hiermee probeer je potentiële klanten steeds verder in je salesfunnel te krijgen. We creëren een serie e-mails met allerlei verschillende informatie & call-to-actions.

  Het klikgedrag van de ontvanger bepaalt de volgende e-mail. Van een brochure, naar een whitepaper download, naar een rekenmodule en uiteindelijk een persoonlijk gesprek.

``E-mailmarketing is effectief en goedkoop``

Wat is jouw uitdaging met e-mailmarketing?

Vertel ons meer over jouw uitdaging en we checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.