Landingspagina

Succesvolle landingspagina's

Meer conversie dankzij een aparte landingspagina

Wanneer je landingspagina naadloos aansluit bij je advertenties hoeft de bezoeker minder ‘moeite’ te doen om zich te oriënteren.

Een landingspagina is de verbinding tussen jouw advertentie en de uiteindelijke aankoop, aanmelding of download. Logisch dat deze pagina het succes van je advertentie campagne bepaalt…

Om het succes van hun campagne te vergroten, laten bedrijven vaak aparte landingspagina’s ontwikkelen. Deze pagina’s zijn -meestal- niet terug te vinden in het navigatiemenu, omdat ze alleen dienen om bezoekers op ‘te ontvangen’.

5 kenmerken van een goede landingspagina:

  • De lay-out komt overeen met die van je advertentie.
  • De pagina richt zich op één doel.
  • Het wekt vertrouwen.
  • Formulieren zijn kort.
  • Er staat een call-to-action boven de vouw.

Maak succes meetbaar

Dankzij een aparte landingspagina kun je het succes van je campagne goed doormeten. In Google Analytics zie je terug hoe lang mensen op de pagina blijven en of ze ook andere pagina’s in de website bezoeken. Met behulp van A/B-testing kun je bovendien heel gericht werken aan conversie optimalisatie.

Wanneer je samenwerkt met DM3 Concepts geven we je vooraf tips hoe je jouw landingspagina optimaal inricht. Indien gewenst kunnen we de pagina ook voor je ontwikkelen, bijvoorbeeld in WordPress.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

``Meer conversie dankzij actiepagina's``

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.