Mobiel adverteren

Mobiel Adverteren

Mobiel bereik biedt mogelijkheden.

Door de populariteit van smartphones, tablets en apps biedt adverteren op mobiele apparaten enorm veel mogelijkheden en kansen. Mobiel adverteren kan als onderdeel van een totale online mediacampagne worden ingezet of als campagne op zich.

Altijd in contact met je doelgroep

Het bereik via smartphones is enorm. Veel mensen hebben hun toestel altijd bij de hand en het gebruik ervan wordt steeds makkelijker. Denk maar aan online bankieren, shoppen, gamen en video’s bekijken.

Op weg naar werk, in het openbaar vervoer, tijdens het wachten of tussen afspraken door. Zelfs wanneer we thuis op de bank TV kijken is de mobiele telefoon of tablet altijd bij de hand.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

Advertentievormen

Mobile advertising is met betrekking tot mogelijke advertentievormen zeker niet beperkt. Diverse display advertentievormen zijn mogelijk, zoals:

→ banners
→ advertorials
→ video
→ in-app
→ rich media

Of wat dacht je van mobiel adverteren tijdens reclameblokken op TV? Zo wordt een multichannel strategie pas écht effectief.

Aan de slag met mobile advertising? Wij helpen je graag bij het realiseren van een geslaagde mobiele campagne. Neem contact op.

“We are no longer in a mobile first world, we are in a mobile only world.” - Larry Page, Google, 2014

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.