Native Advertising

Meer aandacht

Omdat native advertenties precies lijken op de overige content op de pagina zijn mensen meer geneigd om hier op te klikken.

Geloofwaardigheid

Consumenten negeren advertenties actief. Maar met Native is het mogelijk om het gesprek aan te gaan en waarde te bieden op een manier dat het meer waarschijnlijk is om aan te slaan.

Relevant bereik

Native advertenties tonen doorgaans alleen op relevante website. Hierdoor is het bereik ook zeer relevant. Dit komt extra ten goede aan de interacties.

Native advertising beschrijft elke situatie waar een commercieel bericht naadloos aansluit op de omliggende content. Hierbij wordt onderbreekt het de ervaring van de ontvanger niet en heeft het de mogelijkheid om op een subtiele manier waarde toe te voegen.

Omdat native advertenties alleen maar te herkennen zijn aan een klein stukje tekst zoals ‘sponsored by’ of ‘from our advertisers’, valt het minder op als advertentie. Als de titel daarnaast pakkend is en aansluit op de overige content en waarde toevoegt is het vrijwel zeker dat deze meer interactie oplevert dan een normale display banner.

Waar de reguliere display banners en de high impact banners juist de aandacht proberen te trekken en de ervaring voor de consument onderbreken zorgt native er juist voor dat dit niet gebeurd. Om deze reden is het ideaal om op een subtiele manier een relatie op te bouwen met de consument.