OMX informatie

OMX; digitale radio

OMX; de grootste radio zenders, maar dan digitaal..

Radio is niet weg te denken uit het dagelijkse leven. Met een gemiddelde Nederlander die een dikke 3 uur per dag blootgesteld is aan radio en het feit dat radio afgespeeld kan worden zonder de work-flow van de luisteraar te onderbreken is het één van de sterkste manieren van adverteren.

Maandelijks 4 miljoen luisteraars..

Via OMX heb je dus de potentie om een kwart van de bevolking te bereiken, maar dit hoeft niet. Want je wil natuurlijk kunnen segmenteren en alleen de mensen bereiken die het belangrijkste zijn voor jou. Dit is precies het verschil tussen de standaard radio en digitale radio, oftewel; het verschil tussen OMS en OMX.

Digitale radio maakt het mogelijk om online targeting mogelijkheden te combineren met de kracht van audio. Zo kun je met digitale radio retargeting gebruiken en de luisteraar opnieuw bereiken met video of display.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

Voordelen

Er zijn grote voordelen om te adverteren met OMX. Zo kun je met audio mensen bereiken terwijl zij iets anders aan het doen zijn, zonder te storen.

Daarnaast biedt OMX retargeting, heb je een website of webshop en in je data zie je dat relatief veel bezoekers wel producten in de winkelmand plaatsen maar deze niet bestellen. Om hun alsnog te overtuigen kun je een audio commercial laten horen met bijvoorbeeld “alleen vandaag 10% korting..” op hun aankopen.

Aan de slag met OMX? Wij helpen je graag bij het realiseren van een geslaagde campagne. Neem contact op.

Voorbeeld Radio Profiel:

(Klik op de foto voor volledig formaat.)
Radio Profiel 538

Audio; adverteren betekent gehoord worden!

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.