Programmatic marketing

Programmatic Marketing

Het klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet.

Bij de inzet van programmatic marketing knopen we alle data en technologie aan elkaar om hierdoor zo effectief mogelijk te adverteren.

Dankzij het gigantische netwerk van smartphones, tablet, computers en televisie hebben we toegang tot het grote publiek. Via deze kanalen leveren we jouw boodschap in een perfect passende vorm, op het juiste moment bij de juiste doelgroep af.

Lagere kosten per conversie

Uit onderzoek van The Boston Consulting Group blijkt dat programmatic marketing gemiddeld zorgt voor een 32% lagere CPA (kosten per conversie). KLM behaalde zelfs een daling van hun CPA van 50% en een stijging van hun ROI van 200%. Daarnaast is programmatic marketing een oplossing voor bv. bannerblindheid, omdat je meer 1-op-1 communiceert.

It almost sounds like magic…  Dus hoe doen we dat?

Voor programmatic marketing maken we gebruik van display advertising, social media en zoekmachine marketing. Strategie, creatie en kennis spelen hierbij de hoofdrol. Data & techniek zijn het onderling verbindende element.

Weten of/wat programmatic marketing voor jouw organisatie kan betekenen? Laat het ons zeker weten. We nemen de mogelijkheden graag met je door.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

``Zie het als een ultra effectieve multi-channel strategie.``

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.