RTB selfservice

RTB selfservice

Zelf display campagnes beheren op het #1 RTB-platform

Als marketingbureau beschik je waarschijnlijk al over de nodige ervaring met het adverteren met banners. Mogelijk heb je in het verleden al eens display campagnes gedaan in samenspraak met een gespecialiseerde Trading Desk. Of hebben jullie het zelf geprobeerd via het Google display netwerk (wat niet zo goed werkt qua resultaten…). Wat zou het betekenen als jullie zelf display campagnes kunnen beheren op het allerbeste RTB-platform van dit moment?

Dankzij onze selfservice module haal je direct alle kennis en tools in huis...

 • Eigen toegang tot onze DSP

  Jullie krijgen een eigen login bij Adform. Dit is het #1 RTB-platform in Europa van dit moment. Via Adform kun je adverteren op alle bekende websites in Nederland en daarbuiten.

 • Training van medewerkers

  We geven training aan degene(n) die aan het roer staan van jullie display campagnes. De training omvat het omgaan met de technologie, alsmede tips & tricks die leiden tot beter campagneresultaat.

 • Data management platform

  Display adverteren is de ideale manier om snel meer naamsbekendheid te genereren. Met opvallende banners kun je via het Google Display netwerk jouw doelgroep bereiken op websites zoals Nu.nl en Buienradar.

 • Ondersteuning van een eigen consultant

  Samenwerken met DM3 Concepts betekent dat er altijd iemand klaarstaat om problemen op te lossen, mee te denken met campagnes en met een goed antwoord komt bij vragen.

``Display advertising is dé oplossing voor het effectief verspreiden van online banners``

Zelf aan de slag met RTB?

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die selfservice voor jullie biedt. Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op!