Spotify Informatie Pagina

Spotify

Spotify; bereik wie je wil, wanneer je wil, waar je wil.

Iedereen kent Spotify ondertussen wel. Maar het is minder bekend wat een geweldig platform Spotify is om op te adverteren. Spotify verzamelt namelijk een berg aan informatie over hun gebruikers, wat het heel makkelijk om deze te segmenteren en gericht te bereiken.

Dagelijks miljarden datapunten…

Spotify data is echte Big Data. Spotify houdt namelijk precies bij wat iedereen doet, van welke liedjes geluisterd worden tot hoe zij beluisterd worden (repeat, tijd, etc.). Dit levert een berg aan informatie op!

Naast de standaard demografische gegevens kan namelijk ook opgemaakt worden wat de stemming, mindset, smaak en gewoontes van de luisteraar zijn. Luisteren zij bijvoorbeeld veel vrolijke muziek in de ochtend, of podcasts over ondernemen? Dit is natuurlijk al gedetailleerde informatie, maar Spotify gaat nog veel dieper! Zo kan o.a. uit de diversiteit aan muziek en of de ‘discovery’ functie veel gebruikt wordt informatie over de persoonlijkheid van de luisteraar gehaald worden.

Al met al weet Spotify dus een hele hoop, waarmee gebruikers extreem nauwkeurig gesegmenteerd kunnen worden.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

Voordelen

Er zijn een aantal grote voordelen om te adverteren met Spotify. Zo kun je met audio mensen bereiken terwijl zij iets anders aan het doen zijn en toch niet te storen. Video reclames worden alleen afgespeeld als de gebruiker actief is in de app, zo krijg je de maximale aandacht en is het enorm moeilijk om audio te negeren. Zeker als je actief aan het luisteren bent!

Daarnaast biedt Spotify flexibiliteit; je kunt precies kiezen wat je doel is, hoeveel de advertentie getoond moet worden en wat het budget is. In real time!

Advertentievormen

Spotify biedt een aantal verschillende manieren om te adverteren, dit zijn:

→ Video (Mobiel & Desktop)
→ Audio (Mobiel & Desktop)
→ Display (Desktop)

Aan de slag met Spotify? Wij helpen je graag bij het realiseren van een geslaagde campagne. Neem contact op.

Voorbeeld Doelgroepen:

(Klik op de foto voor volledig formaat.)
Millenials On Spotify
Moms On Spotify

Audio; adverteren betekent gehoord worden!

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.