Visualisatie

Visualisatie

Als je iets ziet dan wordt het begrijpelijker!

Stel je voor: Een nieuwe campagne draait op display, search, Facebook en Spotify. De vooruitgang van de campagne moet gerapporteerd worden aan de klant en het enige wat je door hoeft te sturen is een link naar een dashboard waar alle informatie grafisch, overzichtelijk en dynamisch getoond wordt.

Bovenstaande situatie zou ideaal zijn, maar dit gebeurt nog maar zelden. Toch is het wel mogelijk om data makkelijk inzichtelijk te maken.

Hier bij DM3 Concepts hechten wij veel waarde aan het begrijpelijk maken van data en volledig transparant te kunnen tonen hoe de campagne er voor staat en waar het heen gaat. Om deze reden hebben wij de mogelijkheid om dashboards in te zetten voor onze rapportages.

Alle media inzetten en traffic sources zijn te integreren in het dashboard, dit zijn onder andere Facebook, AdWords, Bing Ads, DoubleClick, AdForm, Instagram, Sizmek en Twitter. Dit zorgt er voor dat je een vogelvlucht overzicht hebt over alle resultaten en het makkelijker wordt om de samenhang tussen de kanalen te zien. Hoewel het dashboard veel data kan bevatten zorgen wij er altijd voor dat dit moeiteloos en goed te interpreteren is.

Natuurlijk nemen we conversie-optimalisatie graag mee in marketing dashboards. Zo zie je binnen je dashboards direct welke landing pages het best converteren.

Met al die inzichten moet je natuurlijk iets. Wij werken vanuit het principe van actionable insights oftewel data-gedreven inzichten welke direct toepasbaar zijn. Zo koppelen we graag onze dashboards aan jouw werkprocessen en project-management tools om inzichten direct om te zetten in actie. Hierin werken we onder andere met Asana, Podio en Slack.

Onze dashboards zijn natuurlijk heel interessant, maar daarnaast maken wij ook gebruik van andere interessante technieken en strategieën.

Graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-8771055 of via het contact formulier onder aan deze pagina!

Visualisatie geeft je antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. - Ben Schneiderman

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing visualisatie. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.