Vacatures

Vacatures

DM3 Concepts verzorgt de digital marketing campagnes voor zeer uiteenlopende organisaties, zoals het ministerie van defensie en LEAPP. DM3 Concepts onderscheidt zich door niet te focussen op een enkel kanaal maar meer op de integratie tussen de verschillende marketing kanalen en zo campagnes te creëren die elkaar versterken.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?
Dan horen we graag van je!

Momenteel staan de volgende vacatures open:

(Junior) Campagne Manager

Part-time (32-40 uur)

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de campagnes. Je stemt deze af met zowel interne als externe partijen, runt de campagnes en rapporteert de resultaten.

Marketing Stagiair

In deze functie ondersteun jij het marketing team in de breedste zin van het woord. Zo is geen dag hetzelfde en kun je in een korte tijd veel leren.

Programmatic Display Specialist

Part-time (32-uur)

In deze functie run jij de online campagnes van begin tot eind. Je bedenkt de strategie, voert deze uit en optimaliseert. Maar je communiceert ook met alle interne en externe partijen om de campagne in goede banen te leiden. Denk hierbij aan de aansturing van de creatie tot de rapportages naar de klanten.

Creatief Digital Designer

Part-time (+-16 u/w)

In deze functie zorg jij voor het creëren en functioneren van de online banners, zodat deze direct ingezet kunnen worden.