Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine Adverteren

Zichtbaar zijn als de koopintentie het hoogst is

98% van de Nederlanders gebruikt een zoekmachine om producten of diensten te vinden. Marketing in zoekmachines is hiermee een goed startpunt van je online inspanningen. Voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines biedt DM3 Concepts verschillende diensten. Zo kunnen we met zoekmachine optimalisatie de organische vindbaarheid verbeteren. Maar we kunnen je ook helpen met adverteren in Google.

Mogelijkheden...

 • Google AdWords

  Dankzij AdWords is jouw organisatie vindbaar op het moment dat de koopintentie het hoogst is. Wij zorgen dat jouw campagnes worden voorzien van slimme zoekwoorden, passende advertentieteksten en optimaliseren constant voor maximaal resultaat.

 • Google Shopping

  Dit is hét kanaal om je producten, inclusief afbeelding en prijs, te vertonen aan potentiële kopers. Ook kleinere adverteerders kunnen hier goede resultaten mee behalen. Wij helpen je graag bij het opzetten, beheren én het vindbaar maken van je producten.

 • Google Display

  Display adverteren is de ideale manier om snel meer naamsbekendheid te genereren. Het Google Display Netwerk is een goede eerste start, maar voor een echt professionele aanpak heb je een Demand Side Platform (DSP) nodig. Lees meer over Display Advertising.

 • Remarketing

  Maak van je twijfelende bezoekers klanten! Maar liefst 98% van de bezoekers verlaat een website zonder een aankoop te doen. Remarketing is een effectieve manier om bezoekers terug te laten keren naar de website en tóch nog een aankoop te laten doen. Wij adviseren je graag over de oneindige mogelijkheden.

``98% van de Nederlanders gebruikt een zoekmachine om producten of diensten te vinden``

Kunnen we helpen?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van zoekmachine marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.