Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie

Meer websitebezoekers dankzij SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) verbetert de vindbaarheid van je merk in de organische resultaten van zoekmachines. Wanneer je eenmaal een aantal top 10 posities hebt verworven, genereert dit een constante stroom aan -gratis- bezoekers én conversies. Maar zoekmachine optimalisatie is een vak apart…

Zie het als een strategisch spel waarbij de spelregels frequent veranderen. Het vereist veel aandacht, kennis van de spelregels en tijd om het spel te spelen. Je kunt niet binnen een paar weken de top 10 van de zoekresultaten bereiken, maar met een stevige strategie en lange termijn denken kom je al een heel eind.

Het speelveld van zoekmachine optimalisatie...

 • Zoekwoorden onderzoek

  Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek maakt inzichtelijk waar je doelgroep naar zoekt. Welke termen gebruiken ze en welke vragen hebben ze? Het onderzoek vormt de basis van alle SEO-werkzaamheden en het geeft input voor een contentkalender.

 • Content optimalisatie

  Wij ontwikkelen winnende content. Teksten die aansluiten bij de behoefte van de websitebezoeker én goed scoren in Google.

 • Technische SEO

  Website optimalisatie zorgt ervoor dat Google jouw website beter kan indexeren. We checken je website op diverse aspecten, waaronder de URL-structuur, snelheid & duplicate content.

 • Monitoring

  Met onze SEO-tools houden we je posities nauwlettend in de gaten. Daarnaast monitoren we ook de posities van concurrenten op de belangrijkste zoektermen.

Waarom SEO?

Meer bezoekers.
Meer leads en sales.
Hogere geloofwaardigheid.
Lagere bounceratio.

Wat is jouw SEO uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van SEO. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.