Display Advertising

De juiste persoon

Adverteer daar waar jouw doelgroep vaak te vinden is, op basis van hun (online) activiteit.

Op het juiste moment

Haak aan op het moment dat zij een relevante pagina bezoeken, of doormiddel van (subtiele) retargeting.

De juiste boodschap

Met onze dynamische banners past de boodschap zich automatisch aan aan de juiste context.

Kort gezegd – Online Display Advertising zijn de banners die je online tegen komt. Ze communiceren een commerciële boodschap door middel van visuele elementen als text, logo’s, animaties, videos en foto’s, aangevuld met een call-to-action.

Display Advertising is tegenwoordig erg geavanceerd. Zo is de targeting nauwkeurig genoeg om jouw beoogde doelgroep te bereiken en kun je met de tracking goed in de gaten houden hoe de campagne verloopt en bijsturen waar nodig.

Daarnaast kunnen de banners dynamisch aanpassen aan de context van waar jouw banner staat, waardoor de boodschap compleet kan veranderen, en wordt er tegenwoordig door middel van machine learning automatisch getest welke versie van de banner, maar ook op welke locatie de banner het meest succesvol is!

Online Display Advertising combineert het bereik van traditionele media met de voordelen van online adverteren. Zo heb je een enorm bereik voor een aantrekkelijke prijs, maar kun je veel gerichter de juiste doelgroep bereiken en nauwkeurig meten hoe succesvol de campagne is.