Skip to main content

Onze Expertise

Programmatic Advertising

Wat is Programmatic Advertising?

Ontdek wat Programmatic Advertising jou te bieden heeft

Wij werken met programmatic advertising. In plaats van handmatig advertentieruimten inkopen, kunnen wij door middel van programmatic advertising gebruik maken van het geavanceerde algoritmen en kunstmatige intelligentie om de aankoop van advertenties te optimaliseren en te automatiseren. Hierdoor zijn wij in staat om doelgroepen efficiënter te bereiken en campagnes effectiever te beheren.

 • Hypergerichte targeting: programmatic advertising maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om je boodschap te richten op degene die er het meest toe doen.
 • Realtime relevantie: Jouw advertenties worden op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien. Met programmatic advertising, passen je advertenties zich in realtime aan op basis van gebruikersgedrag. Elke klik en elke interactie wordt een kans om je boodschap te versterken.
 • Data-gedreven beslissingen: Er worden inzichten geboden door programmatic advertising die je kunt gebruiken om je campagnes voortdurend te optimaliseren.
 • Innovatie in overvloed: De wereld verandert voortdurend en dat heeft invloed op jouw jouw marketingstrategie. Met programmatic advertising heb je de nieuwste techno-logieën tot je beschikking. AI-gestuurde optimalisatie, dynamische advertenties en meer. Het is allemaal binnen handbereik.
 • Transparantie en controle: We begrijpen dat vertrouwen cruciaal is. Daarom biedt programmatic advertising volledige transparantie over waar je advertenties worden weergegeven en hoe je budget wordt besteed. Jij hebt de controle terwijl de technologie het werk doet.

Hoe helpen wij jou met Programmatic Advertising

Ons toegewijde team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op dit vakgebied. We staan klaar om je te ondersteunen bij elke fase van je campagnes. Of je nu op zoek bent naar een volledig beheerde dienst waarbij wij de campagne van A tot Z regelen, of dat je zelf meer controle wilt met onze self-service optie, wij hebben de oplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Onze full-service aanpak omvat strategische planning, creatieve ontwikkeling, technische implementatie en voortdurende optimalisatie. We nemen de volledige verantwoordelijkheid. Bovendien geloven wij in het delen van kennis; daarom bieden wij trainingen. Ons doel is om je niet alleen te ondersteunen, maar ook te empoweren, zodat je zelfverzekerd en succesvol kunt zijn op dit dynamische vakgebied.

Kortom, met onze ervaring, kennis en flexibele aanpak staan we klaar om je te helpen jouw programmatic advertising doelen te bereiken, ongeacht welke aanpak je kiest. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw advertising naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze specialiteiten

U vraagt, wij draaien!

Display Advertising

Met visuele online advertenties potentiële klanten aantrekken

High Impact Advertising

Trek de aandacht en maak indruk

Video Advertising

Met bewegende beelden impact maken

Native Advertising

Het samenvloeien van advertenties en content

Audio Advertising

Merkboodschappen via geluid

Digital Out Of Home

Maximale zichtbaarheid in openbare ruimtes

Onze systemen

Demand Side Platform

Demand Side Platform (DSP) biedt toegang tot alle grote ‘ad-exchanges’ (digitale advertentieveilingen), zodat je zoveel mogelijk opties hebt om de juiste mensen te bereiken op de juiste plaats. DSP zorgt voor geavanceerde targeting. Dit komt, omdat er door middel van ‘machine-learning’ automatisch veel tests uitgevoerd worden om te kijken waar jouw advertenties het best presteren. Ook heb je via DSP tot op de minuut inzage in je campagneresultaten. Hierdoor kunnen we de campagnes nauwkeurig bijsturen en optimaliseren.

DSP in actie
 • Fundering
  De fundering van de campagne wordt in DSP gezet. Dit zijn de ’targeting,’ ‘creatives’ en biedingen.
 • Juiste moment, juiste plek
  Zodra iemand interesse toont in een advertentie, op welk kanaal dan ook, wordt hij of zij opnieuw aangesproken. Via DSP zorgen wij ervoor dat de frequentie waarmee dezelfde persoon dezelfde reclame ziet, niet zo hoog is dat het storend is voor de doelgroep.
 • Combineer kanalen
  Advertenties via de ‘ad-exchanges’ kunnen gekoppeld worden aan sociale media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook aan Google Ads.
 • Hogere effectiviteit
  Door middel van DMP kunnen we eveneens ‘look-a-like’ groepen maken van mensen die interesse tonen, om zeer doelgericht conversies te behalen.

Data Management Platform

Via onze DMP heb jij de data van al jouw kanalen op één plek, om dit vervolgens te activeren en maximaal resultaat te behalen. Doordat data geordend en overzichtelijk gemaakt wordt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om deze te activeren. Door data van alle kanalen en eventueel ‘3rd party data’  samen te voegen, groeit je potentiële bereik aanzienlijk.

Hoe werkt het?
 • DMP moet verbonden worden met verschillende kanalen en bestaande databases
 • Er wordt relevante data verzameld van de actieve kanalen, websites en eventueel apps
 • De binnenkomende data wordt automatisch georganiseerd, zodat er profielen ontstaan
 • Data en de gerelateerde profielen worden opgeslagen in de database
 • Er kan ‘3rd party data’ toegevoegd worden voor een groter bereik of een gedetailleerder profiel
 • Data wordt geactiveerd door middel van specifieke segmenten

Adform

Adform is het #1 ‘Real-Time Bidding (RTB) platform’ van Europa. Dit is een technologie die wordt gebruikt om advertentieruimte in te kopen en te verkopen op digitale advertentieveilingen in real-time. De focus van Adform is om alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle campagne onder te brengen in één systeem. Zo hanteren zij natuurlijk DSP, maar bieden zij ook een ‘HTML-5 creative studio’ en ingebouwde DMP. Daarnaast kun je via Adform op vrijwel ieder kanaal adverteren, van Display tot Search en van mobiel tot ‘Digital Out Of Home.’

Waarom Adform?
 • Via Adform kun je adverteren op alle bekende websites binnen Europa. Hierdoor bereik je altijd de juiste doelgroep.
 • Gebruik Adform om op ieder kanaal te adverteren, van mobiel tot ‘Digital Out Of Home.’
 • Adform verzorgt een naadloze integratie tussen alle systemen die jij nodig hebt om een succesvolle campagne op te zetten.

DV360

DV360 (Display en Video 360) is een geïntegreerd advertentieplatform dat naadloos aansluit op het ecosysteem van Google. Het is een krachtig middel om displayadvertenties, videoadvertenties en andere soorten advertenties te beheren en optimaliseren. Dit platform is uiterst geschikt om met grotere teams te werken aan projecten en zo kennis en inzichten te delen tussen verschillende kanalen, zoals websites en campagnes. Daarnaast draait DV360 mee op het niveau van gespecialiseerde DSP’s en kun je je voordeel doen met alle mogelijkheden die dit platform te bieden heeft.

Waarom DV360?
 • DV360 geeft toegang tot het volledige ‘Ad Sense netwerk’, YouTube en Gmail, maar ook de grote ad exchanges.
 • DV360 is onderdeel van het Google Marketing Platform. Hierdoor is het naadloos geïntegreerd met de andere Google tools.
 • Teams kunnen hun inzichten met behulp van DV360 makkelijker met elkaar delen. Zo kunnen zij optimaal resultaat behalen.

OutMoove

‘Digital Out Of Home’ (DOOH) zijn digitale reclame- en informatiedisplays die zich bevinden op openbare locaties buiten het huis. Zij hebben als doel om advertenties en andere visuele inhoud weer te geven aan een groot publiek op drukke plaatsen, zoals straten, winkelcentra, treinstations, luchthavens, en bushaltes.

OutMoove is gespecialiseerd in (DOOH) adverteren. Hierdoor bieden zij uitgebreide mogelijkheden om het maximale uit DOOH te halen.

Zo werkt DOOH in synergie met jouw andere marketingkanalen
 • Doelgerichte reclame: gebruik DOOH op basis van locatie gegevens en andere democratische informatie voor geavanceerde ’targeting’ van jouw doelgroep.
 • Interactiviteit: Bereik jouw doelgroep door gebruik te maken van aanraakschermen of QR-codes, waardoor zij direct kunnen communiceren met advertenties.
 • Dynamische inhoud: Toon je advertentie op basis van de tijd van de dag, het weer, nieuwsgebeurtenissen en andere factoren.

Meer weten?

We komen graag naar je toe voor een kop koffie. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in het mooie Amersfoort.

Of bel ons op:
085-8771055

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*