Display advertising

Display Advertising

Bereik de juiste persoon, op het juiste moment, met de juiste boodschap.

Display advertising is uitermate geschikt voor het creëren van naamsbekendheid (branding) en het verhogen van conversie. Het voordeel van dit marketingkanaal is dat je als adverteerder betaalt per impressie én dat de resultaten goed meetbaar zijn.

Herkomst van display advertising

In 1994 verscheen AT&T met de eerste banner op de website ‘Wired’. Uitgevers van over de hele wereld zagen de potentie van deze nieuwe advertentievorm. Al snel werd er naar hartenlust geëxperimenteerd en ontstonden er banners in allerlei soorten en maten. Display advertising was geboren.

Start van advertentienetwerken

Leuk dat er zoveel soorten banners werden ontwikkeld, maar absoluut niet schaalbaar. Om display advertising schaalbaar te maken, werden de eerste advertentienetwerken opgezet. Deze netwerken brachten structuur en inzicht, waardoor men een steeds groter publiek kon bereiken met banner campagnes.

Opvolgend heeft display advertising zich in de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld tot de advertentievorm zoals we dat nu kennen.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

Display advertising anno nu

Met geautomatiseerde systemen is het tegenwoordig mogelijk om jouw reclamecampagne wereldwijd te verspreiden. Vanachter je bureau kun je realtime de banners aanpassen, de strategie bijsturen of meer mediaruimte inkopen.

Banners zijn er nog steeds in alle soorten en maten. Daarnaast zijn ze te verspreiden via alle soorten devices; smartphones, computers & tablets. Dankzij de digitalisering van buitenreclame (Digital Out of Home) kun je tegenwoordig zelfs adverteren op schermen bij de metro, langs de snelweg en bij tankstations.

Krachten gebundeld

Display advertising is op zichzelf ijzersterk. Gecombineerd met andere marketingkanalen zoals social media en search werkt het nog veel beter.

Wij adviseren en begeleiden je graag bij het realiseren van een succesvolle display campagne. Meer weten? Neem direct contact met ons op

``Display advertising is dé oplossing voor het effectief verspreiden van online banners``

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.