Video advertising

Video Advertising

De moderne versie van ouderwetse TV-reclame

Video content is overal beschikbaar, waar en wanneer je maar wil. Niet gek dat we met z’n allen steeds vaker Video On Demand kijken. Denk aan RTLxl, NPO gemist, KIJK en natuurlijk YouTube. Met video advertising bereik je jouw doelgroep op hun favoriete kanaal  én je betaalt per impressie i.p.v. per reclameblok.

Bereik je doelgroep

Net als de ontwikkeling van Real Time Bidding, heeft ook de inzet van video commercials een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Misschien wel één van de meest belangrijke ontwikkelingen is de verschuiving van ouderwets geprogrammeerde TV, naar het on demand aanbod.

Adverteren voor on demand TV

Dankzij YouTube en on demand aanbieders steeg de populariteit van online video. De interactieve mogelijkheden van video content hebben ertoe geleid dat video breder wordt ingezet. Waar video vroeger met name nog werd ingezet om de doelgroep te informeren of de naamsbekendheid te vergroten, is online video nu aanwezig in alle fasen van de customer journey.

Ik heb een vraag...

Bel of WhatsApp naar 06-28952521.
Of mail naar info@dm3concepts.com.

Mogelijkheden

Iedereen kan tegenwoordig video’s bekijken op hun smartphone, tablet, desktop, laptop of smartTV. Wanneer je online een video bekijkt, krijg je vaak eerst een commercial te zien. Dit heet video advertising en komt in diverse vormen voor.

Er zijn verschillende soorten advertentiemogelijkheden binnen Video Advertising, voorbeelden zijn:
→ pre-roll,
→ in-stream
,
post-roll.

Ons netwerk bestaat uit alle toonaangevende websites in Nederland. We kunnen jouw video advertentie op elk gewenst moment op vooraf bepaalde websites vertonen.

DM3 Concepts adviseert en begeleidt graag bij het realiseren van unieke video campagnes. Meer weten? Neem direct contact met ons op

``Video advertising heeft een positief effect op de reclameherkenning en herinnering van een product``

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.