Skip to main content

Ons team

Het gezicht achter de schermen

Wie zijn wij?

Laten we onszelf even voorstellen

Wij zijn het hart van DM3 Concepts. Onze expertise ligt in het in het bedenken en uitvoeren van Digital Marketing Campagnes voor mediabureaus en merken.
In onze aanpak staat onderlinge samenwerking centraal. Daarbij streven wij ernaar dat alle betrokken partijen werken vanuit hun kracht. Gezamenlijk zorgen wij voor een optimaal campagne resultaat en blijven wij continu innoveren.

Door ons op proactieve wijze enerzijds te blijven ontwikkelen en concentreren op het gebied van strategie, creatie en technologie, en anderzijds op een sterkte connectie, communicatie en synergie met de klant, genereren wij de best haalbare precisie, schaalbaarheid en real-time optimalisatie van Digital Marketing campagnes. Door middel van deze unieke werkwijze willen wij onze klanten krachtige toegevoegde waarde bieden. Ofwel – gezamenlijk zorgen we voor het extra versterkende Digital marketing Synergy Effect.

Programmatic Advertising

Wanneer programmeren meer dan alleen een hobby is

DM3 Concepts werd in het begin van 2011 opgericht met een duidelijk doel voor ogen: het samenbrengen van expertise en ervaring op het gebied van digitale media, direct mail en dialoogmarketing. Binnen de eerste twee jaar groeide dit uit tot een stevige focus op programmatic advertising, onderverdeeld in onze drie kernpijlers:
Strategie, Creatie en Technologie.

Onze specialisatie? Het ontwerpen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes. In de beginjaren concentreerden we ons voornamelijk op banneradvertenties. Tegenwoordig omvat onze aanpak een breed scala aan full-funnel en omnichannel concepten, die we op maat maken voor diverse doelstellingen en klanten.

Bij DM3 Concepts staat samenwerking centraal. Wij geloven in het benutten van de sterke punten van alle betrokken partijen. Ons team bestaat uit specialisten die complexe vraagstukken omzetten in duidelijke en begrijpelijke taal. Samen streven we naar haalbare doelen en een naadloze en samenhangende uitkomst voor uw campagne, terwijl we voortdurend innoveren om uw verhaal nog krachtiger te maken.

Wilt u samen met ons uw digitale marketingverhaal vormgeven en haalbare doelen nastreven? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wil je ons team komen versterken?
Bekijk de vacatures

We hebben gewerkt aan projecten voor:

Wij werken nu al geruime tijd succesvol samen met DM3 Concepts en zijn erg tevreden over deze samenwerking die ons in staat stelt een begrijpelijk verhaal en transparante resultaten aan onze adverteerders te presenteren.

Marco KrösingMakeyourmedia

Al jarenlang ondersteunt DM3 Concepts ons bureau met media-advies, executie, inkoop en campagne management, en wel op een zeer prettige manier. Kennis en kunde wordt gedeeld, er wordt meegedacht in klant-belang en transparant gewerkt. Campagnes voor overheidsopdrachtgevers als Politie, Defensie en Belastingdienst, maar ook corporates als Deloitte en McDonalds's zijn mede een succes geworden dankzij de niet aflatende inzet van DM3 Concepts.

Mark van BuurenRadancy

Al enige jaren werken we samen met DM3 voor onze onlinecampagnes. DM3 denkt mee over de te voeren strategie en komt proactief met ideeën, zoals aanpassingen bij onverwachte weersomstandigheden.

Erik NühnBleekemolens Race Planet

Ik ben buitengewoon tevreden met DM3 Concepts! Ze hebben ons geholpen om onze online advertenties naar een hoger niveau te tillen en de resultaten zijn verbluffend. Het team van DM3 Concepts is uiterst professioneel, responsief en creatief in hun aanpak. Ze begrijpen onze behoeften en leveren consequent uitstekende resultaten. Een waardevolle partner voor ons advertentiebeheer op het internet!

Dajo RodrigoBrand New Day