Digital Out Of Home

Digital Out Of Home

Buitenreclame, maar dan versie 3.0

Voorheen werd deze manier van adverteren ‘buitenreclame’ genoemd. Tegenwoordig noemen we het ‘Digital Out of Home’ en zijn de mogelijkheden vele malen uitgebreider. Bij gewone buitenreclame wordt één boodschap de hele dag vertoont. Met Digital Out of Home wisselt jouw boodschap gedurende de dag, het tijdstip of op basis van het weerbericht.

Realtime bijsturen

Je herkent ze wel, de grote advertentieschermen langs de snelweg, op de stations en in steeds meer winkelcentra. Deze schermen zijn steeds vaker digitaal in plaats van print. Dit betekent dat de boodschap altijd actueel is en realtime bijgestuurd kan worden.

Digital Out of Home is een perfect medium waarmee je een groot publiek bereikt zonder dat men hiervoor een computer of smartphone nodig heeft.

Digital Out of Home in actie…

Sin City voorbeeld

Persoonlijk adverteren met indrukwekkende content

De digitalisering van buitenreclame biedt je de kans om ook buitenshuis persoonlijk te communiceren met je doelgroep. De communicatiekracht kan vooral gevonden worden in de locatie en daarmee vaak ook de vele passanten die hier dagelijks voorbijkomen.

Digital Out of Home heeft zich bewezen als single medium, maar is ook een perfecte toevoeging binnen een multimediale campagne strategie.

Voorbeelden van Digital Out of Home

→  Abri’s op stations in grote steden.
→  Grote, lichtgevende reclamemasten langs de snelweg.
→  Schermen bij de kassa’s van tankstations.
→  Schermen op centrale punten in winkelcentra.

Digital Out of Home zelf inzetten?

Dankzij onze technologie is het eenvoudig om Digital Out of Home in te zetten naast een reguliere display campagne. Neem contact op voor meer informatie.

``Persoonlijk adverteren met indrukwekkende content``

Digital Out of Home inzetten?

Vertel ons meer over jouw uitdaging en we checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.