Skip to main content

Onze werkwijze

Walking the talk

Lights
Camera
Action!

Strategie

Programmatic advertising begint met een goed gedefinieerde strategie. Dit omvat het identificeren van de doelstellingen van de campagne, de doelgroep, het budget en de gewenste resultaten. Strategische planning zorgt ervoor dat de juiste boodschap de juiste doelgroep op het juiste moment bereikt, waardoor de effectiviteit van de campagne wordt gemaximaliseerd. 

Creatie

Programmatic advertising maakt dynamische en gepersonaliseerde advertenties mogelijk. Door het creëren van meerdere varianten van een advertentie, deze af te stemmen op verschillende doelgroepen en het inzetten van de nieuwste technologie, lever je advertenties op maat. 

Meer weten over onze Creative Studio?
Lees meer

Techniek

Strategie bepaalt de richting van de campagne, creativiteit zorgt voor doelgerichte advertenties en technologie maakt efficiënte targeting en optimalisatie mogelijk. Wij maken gebruik van geautomatiseerde platforms, data-analyse en real-time biedsystemen om advertentie-inkoop-, targeting- en optimalisatieprocessen te stroomlijnen. 


Door gebruik te maken van de synergie van deze drie elementen worden verbeterde campagne-resultaten behaald en kun je jouw advertentiedoelen effectief bereiken.
 

Meer weten over hoe wij kunnen helpen met Data Management?
Lees meer

Full-Service

Onze Full-Service aanpak is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. We nemen de verantwoordelijkheid voor elk aspect van jouw campagne.

Lees meer

Self-Service

Wij geloven in keuzevrijheid en flexibiliteit, daarom bieden wij een self-service optie waarmee jij volledige controle hebt over je campagnes.

Lees meer

Trainingen

Onze trainingen zijn ontworpen om je een diepgaand inzicht te geven in dit complexe vakgebied. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren, of een ervaren marketeer die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen.

Lees meer

Onze systemen

Demand Side Platform

De DSP biedt toegang tot alle grote ad exchanges zodat jij zoveel mogelijk opties hebt om de juiste mensen te bereiken op de juiste plaats. De DSP zorgt voor geavanceerde targeting. Dit komt omdat er door middel van machine learning automatisch veel tests uitgevoerd worden om te kijken waar jouw advertenties het best presteren. Ook kun je via de DSP tot op de minuut zien wat de resultaten zijn van de campagnes. Hierdoor kunnen we de campagnes nauwkeurig bijsturen en optimaliseren.

DSP in actie
 • Fundering
  De fundering van de campagne wordt in de DSP gezet. Dit zijn de targeting, creatives en biedingen.
 • Juiste moment, juiste plek
  Zodra iemand interesse toont in een advertentie, op welk kanaal dan ook, wordt hij of zij geretarget. Via de DSP zorgen wij ervoor dat de frequentie waarmee dezelfde persoon dezelfde reclame ziet, niet zo hoog is dat het storend is voor de doelgroep.
 • Combineer kanalen
  De advertenties via de ad exchanges kunnen gekoppeld worden aan sociale media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook Google Ads.
 • Hogere effectiviteit
  Door middel van de DMP kunnen we daarna look-a-like groepen maken van mensen die interesse tonen, om zeer doelgericht conversies te behalen.

Data Management Platform

Via onze DMP heb jij de data van al jouw kanalen op één plek, om dit vervolgens te activeren en maximaal resultaat te behalen. Doordat de data geordend en overzichtelijk gemaakt wordt ontstaan er nieuwe mogelijkheden om deze te activeren. Door de data van alle kanalen en eventueel 3rd party data samen te voegen, groeit het potentiële bereik aanzienlijk.

Hoe werkt het?
 • De DMP moet verbonden worden met de verschillende kanalen en bestaande databases.
 • Er wordt relevante data verzameld van de actieve kanalen, websites en eventueel apps.
 • De binnenkomende data wordt automatisch georganiseerd, zodat er profielen ontstaan.
 • De data en de gerelateerde profielen worden opgeslagen in de database.
 • Er kan 3rd data toegevoegd worden voor een groter bereik of gedetailleerder profiel.
 • De data wordt geactiveerd door middel van specifieke segmenten.

Adform

Adform is het #1 RTB platform van Europa. De focus van Adform is om alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle campagne onder te brengen in één systeem. Zo hebben zij natuurlijk de DSP, maar bieden zij ook een HTML-5 creative studio en ingebouwde DMP. Daarnaast kun je via Adform op vrijwel elk kanaal adverteren, van Display tot Search en van mobiel tot Digital Out Of Home.

Waarom Adform?
 • Via Adform kun je adverteren op alle bekende websites binnen Europa. Hierdoor bereik je altijd de juiste doelgroep.
 • Gebruik Adform om op elk kanaal te adverteren, van mobiel tot Digital Out Of Home.
 • Adform verzorgt een naadloze integratie tussen alle systemen die jij nodig hebt om een succesvolle campagne op te zetten.

DV360

DV360 sluit naadloos aan op het ecosysteem van Google, hierdoor is het makkelijk om met grotere teams te werken aan projecten en zo de kennis en inzichten te delen tussen de verschillende kanalen zoals de website en campagnes. Daarnaast draait DV360 mee op het niveau van gespecialiseerde DSP’s en heb je vrijwel alle mogelijkheden die je van hun ook gewend bent.

Waarom DV360?
 • DV360 geeft toegang tot het volledige Ad Sense netwerk, YouTube en Gmail, maar ook de grote ad exchanges.
 • DV360 is onderdeel van het Google Marketing Platform. Hierdoor is het naadloos geïntegreerd met de andere Google tools.
 • Teams kunnen hun inzichten met behulp van DV360 makkelijker met elkaar delen. Zo kunnen zij optimaal resultaat behalen.

OutMoove

OutMoove is uniek gespecialiseerd in Digital Out Of Home. Hierdoor bieden zij uitgebreide mogelijkheden om het maximale uit DOOH te halen.

Zo werkt DOOH in synergie met jouw andere marketingkanalen
 • Je hebt uitgebreide mogelijkheden door middel van geavanceerde targeting en specifieke condities.
 • Bereik mensen op hun mobiel als ze langs een scherm lopen.
 • Toon je advertentie alleen als je advertentie ook te horen is op de radio.

Meer weten?

We komen graag naar je toe voor een kop koffie. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in het mooie Amersfoort.

Of bel ons op:
085-8771055

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*