Skip to main content

Onze trainingen

Delen van onze expertise

Wij geloven in het delen van kennis en het helpen van anderen om succesvol te zijn in de wereld van programmatic advertising. Daarom bieden wij trainingen aan die je helpen om de ins en outs van programmatic advertising te begrijpen en te beheersen.

Onze trainingen zijn ontworpen om je een diepgaand inzicht te geven in dit complexe vakgebied. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren, of een ervaren marketeer die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen, onze trainingen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen.

Dus, als je klaar bent om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze trainingen. Samen zullen we de wereld van programmatic advertising verkennen en je helpen om je doelen te bereiken.

  • In-company

Training nodig voor het hele team? Wij komen graag langs op locatie om dit te verwezelijken.

  • Individueel

Individuele trainingen om kennis bij te spijkeren of een nieuwe collega op niveau te brengen.

  • Support

Programmatic opfrisser gewenst? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

We hebben gewerkt aan projecten voor:

Wij werken nu al geruime tijd succesvol samen met DM3 Concepts en zijn erg tevreden over deze samenwerking die ons in staat stelt een begrijpelijk verhaal en transparante resultaten aan onze adverteerders te presenteren.

Marco KrösingMakeyourmedia

Al jarenlang ondersteunt DM3 Concepts ons bureau met media-advies, executie, inkoop en campagne management, en wel op een zeer prettige manier. Kennis en kunde wordt gedeeld, er wordt meegedacht in klant-belang en transparant gewerkt. Campagnes voor overheidsopdrachtgevers als Politie, Defensie en Belastingdienst, maar ook corporates als Deloitte en McDonalds's zijn mede een succes geworden dankzij de niet aflatende inzet van DM3 Concepts.

Mark van BuurenRadancy

Al enige jaren werken we samen met DM3 voor onze onlinecampagnes. DM3 denkt mee over de te voeren strategie en komt proactief met ideeën, zoals aanpassingen bij onverwachte weersomstandigheden.

Erik NühnBleekemolens Race Planet

Ik ben buitengewoon tevreden met DM3 Concepts! Ze hebben ons geholpen om onze online advertenties naar een hoger niveau te tillen en de resultaten zijn verbluffend. Het team van DM3 Concepts is uiterst professioneel, responsief en creatief in hun aanpak. Ze begrijpen onze behoeften en leveren consequent uitstekende resultaten. Een waardevolle partner voor ons advertentiebeheer op het internet!

Dajo RodrigoBrand New Day

Meer leren over Programmatic Advertising?

We komen graag naar je toe voor een kop koffie.
Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons
kantoor in het mooie Amersfoort.

Of bel ons op:
085-8771055

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*