Skip to main content

Display Advertising

Het bereik van traditionele media gecombineerd met de voordelen van online adverteren

Door middel van Display Advertising kun je op een efficiënte en succesvolle manier adverteren. Je kunt erg nauwkeurig targetten op jou beoogde doelgroep en door middel van tracking kun je goed in de gaten houden hoe de campagne loopt en bijsturen waar nodig. Het mooie van Display Advertising is dat je de banners dynamisch aan kunt passen. Dynamische banners passen zich aan door middel van machine learning aan de individuele interesses, gedragingen en behoeften van de doelgroep. Zo bereik je de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap. Je kunt veel gerichter de doelgroep bereiken tegen een aantrekkelijke prijs. Je hebt immers maar één set dynamische banners nodig!

Hoe wij werken met Programmatic Advertising

 • Hypergerichte targeting: programmatic advertising maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om je boodschap te richten op degenen die er het meest toe doen.
 • Realtime relevantie: Jouw advertenties worden op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien. Met programmatic advertising passen je advertenties zich in real-time aan op basis van gebruikersgedrag. Elke klik en elke interactie wordt een kans om je boodschap te versterken.
 • Data-gedreven beslissingen: Er worden inzichten geboden door programmatic advertising die je kunt gebruiken om je campagnes voortdurend te optimaliseren.
 • Innovatie in overvloed: De wereld verandert voortdurend en dit heeft effect op jouw marketingstrategie. Met programmatic advertising heb je de nieuwste technologieën tot je beschikking. AI-gestuurde optimalisatie, dynamische advertenties en meer – het is allemaal binnen handbereik.
 • Transparantie en controle: We begrijpen dat vertrouwen cruciaal is. Daarom biedt programmatic advertising volledige transparantie over waar je advertenties worden weergegeven en hoe je budget wordt besteed. Jij hebt de controle terwijl de technologie het werk doet.


Durf de grenzen van adverteren te verleggen. Kies Programmatic. Kies Succes.

Onze systemen

Demand Side Platform

De DSP biedt toegang tot alle grote ad exchanges zodat jij zoveel mogelijk opties hebt om de juiste mensen te bereiken op de juiste plaats. De DSP zorgt voor geavanceerde targeting. Dit komt omdat er door middel van machine learning automatisch veel tests uitgevoerd worden om te kijken waar jouw advertenties het best presteren. Ook kun je via de DSP tot op de minuut zien wat de resultaten zijn van de campagnes. Hierdoor kunnen we de campagnes nauwkeurig bijsturen en optimaliseren.

DSP in actie
 • Fundering
  De fundering van de campagne wordt in de DSP gezet. Dit zijn de targeting, creatives en biedingen.
 • Juiste moment, juiste plek
  Zodra iemand interesse toont in een advertentie, op welk kanaal dan ook, wordt hij of zij geretarget. Via de DSP zorgen wij ervoor dat de frequentie waarmee dezelfde persoon dezelfde reclame ziet, niet zo hoog is dat het storend is voor de doelgroep.
 • Combineer kanalen
  De advertenties via de ad exchanges kunnen gekoppeld worden aan sociale media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook Google Ads.
 • Hogere effectiviteit
  Door middel van de DMP kunnen we daarna look-a-like groepen maken van mensen die interesse tonen, om zeer doelgericht conversies te behalen.

Data Management Platform

Via onze DMP heb jij de data van al jouw kanalen op één plek, om dit vervolgens te activeren en maximaal resultaat te behalen. Doordat de data geordend en overzichtelijk gemaakt wordt ontstaan er nieuwe mogelijkheden om deze te activeren. Door de data van alle kanalen en eventueel 3rd party data samen te voegen, groeit het potentiële bereik aanzienlijk.

Hoe werkt het?
 • De DMP moet verbonden worden met de verschillende kanalen en bestaande databases.
 • Er wordt relevante data verzameld van de actieve kanalen, websites en eventueel apps.
 • De binnenkomende data wordt automatisch georganiseerd, zodat er profielen ontstaan.
 • De data en de gerelateerde profielen worden opgeslagen in de database.
 • Er kan 3rd data toegevoegd worden voor een groter bereik of gedetailleerder profiel.
 • De data wordt geactiveerd door middel van specifieke segmenten.

Adform

Adform is het #1 RTB platform van Europa. De focus van Adform is om alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle campagne onder te brengen in één systeem. Zo hebben zij natuurlijk de DSP, maar bieden zij ook een HTML-5 creative studio en ingebouwde DMP. Daarnaast kun je via Adform op vrijwel elk kanaal adverteren, van Display tot Search en van mobiel tot Digital Out Of Home.

Waarom Adform?
 • Via Adform kun je adverteren op alle bekende websites binnen Europa. Hierdoor bereik je altijd de juiste doelgroep.
 • Gebruik Adform om op elk kanaal te adverteren, van mobiel tot Digital Out Of Home.
 • Adform verzorgt een naadloze integratie tussen alle systemen die jij nodig hebt om een succesvolle campagne op te zetten.

DV360

DV360 sluit naadloos aan op het ecosysteem van Google, hierdoor is het makkelijk om met grotere teams te werken aan projecten en zo de kennis en inzichten te delen tussen de verschillende kanalen zoals de website en campagnes. Daarnaast draait DV360 mee op het niveau van gespecialiseerde DSP’s en heb je vrijwel alle mogelijkheden die je van hun ook gewend bent.

Waarom DV360?
 • DV360 geeft toegang tot het volledige Ad Sense netwerk, YouTube en Gmail, maar ook de grote ad exchanges.
 • DV360 is onderdeel van het Google Marketing Platform. Hierdoor is het naadloos geïntegreerd met de andere Google tools.
 • Teams kunnen hun inzichten met behulp van DV360 makkelijker met elkaar delen. Zo kunnen zij optimaal resultaat behalen.

OutMoove

OutMoove is uniek gespecialiseerd in Digital Out Of Home. Hierdoor bieden zij uitgebreide mogelijkheden om het maximale uit DOOH te halen.

Zo werkt DOOH in synergie met jouw andere marketingkanalen
 • Je hebt uitgebreide mogelijkheden door middel van geavanceerde targeting en specifieke condities.
 • Bereik mensen op hun mobiel als ze langs een scherm lopen.
 • Toon je advertentie alleen als je advertentie ook te horen is op de radio.

Zelf ook expert worden op het gebied van Programmatic Advertising?

Vraag trainingen aan op jouw locatie

Meer weten?

We komen graag naar je toe voor een kop koffie. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor in het mooie Amersfoort.

Of bel ons op:
085-8771055

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Onze specialiteiten

High Impact Advertising

Trek de aandacht en maak blijvende indruk

Video Advertising

Impact maken met bewegende beelden

Native Advertising

Het samenvloeien van advertenties en content

Audio Advertising

Het overbrengen van reclameboodschappen via geluid

Digital Out Of Home

Maximale zichtbaarheid in openbare ruimtes

Meer lezen over Programmatic Advertising?

Lees meer