Skip to main content

Ontdekken, creëren en inspireren

Onze Creative Studio

Wij geloven dat iedere campagne uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte banners die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit. Ons ervaren designteam staat klaar om creatieve en doeltreffende banners te ontwikkelen die de aandacht van je doelgroep trekken en je boodschap op een opvallende manier overbrengen.

  • Expertise

Dankzij jarenlange expertise in de creatie van advertenties, vormen onze banners een representatie van jouw merk.

  • Creativiteit

Wij weten precies wat er mogelijk is en kunnen dynamische en interactieve elementen optimaal inzetten. 

  • Klankbord

Wij bieden een innovatieve en creatieve blik op jouw ideeën en zo komen we samen tot het beste resultaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

01

Intake

Tijdens de intake wordt er afgesproken wat het doel van de campagne is, welke doelgroep bereikt moet worden, welke boodschap er in de banners moet komen en welke formaten er ingezet gaan worden.

02

Aanlevering

Opvolgend worden de benodigde bestanden aangeleverd. Dit betreft bijvoorbeeld een logo (bij voorkeur in SVG formaat), de benodigde afbeeldingen en video’s, en indien beschikbaar het huisstijl document.

03

Grafisch concept

Het grafisch concept is een visueel voorbeeld van hoe de banners er uit gaan komen te zien met tekstuele uitleg met betrekking tot animaties, dynamische elementen en eventuele interactiviteit. In deze stap kan er feedback gegeven worden.

04

Prototype

Het eerste formaat volledig werkende banner wordt afgeleverd. Hierin zijn de animaties, eventuele video’s en interactiviteit zichtbaar. Ook in deze stap is er ruimte voor feedback.

05

Oplevering

Als laatste volgt de volledige oplevering van alle uiteindelijke banners zoals deze getoond gaan worden aan de doelgroep. Ze worden handig naast elkaar weergegeven op een demo pagina.

06

Live

Na uiteindelijke goedkeuring kan jouw campagne live!

 

 

Meer weten?

We komen graag naar je toe voor een kop koffie.
Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons
kantoor in het mooie Amersfoort.

Of bel ons op:
085-8771055

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*