Techniek

Techniek

De nieuwste techniek maakt jouw leven makkelijker!

Met de laatste techniek kun je er namelijk voor zorgen dat je processen kunt automatiseren. Dat je deze processen optimaal op elkaar af kunt stemmen en dat je hierdoor betere resultaten behaald. Daarnaast kun je met de nieuwste technieken ook beter jouw doelgroepen bereiken door erg gepersonaliseerd te adverteren, zo bereik je alleen de mensen die er toe doen.

Dat de juiste technieken belangrijk zijn is dus geen verassing. Hierdoor zijn wij bij DM3 Concepts constant opzoek naar nieuwe manieren om tot betere resultaten te komen. Hieronder een korte samenvatting van een aantal technieken die wij gebruiken om voor jou optimaal resultaat te leveren.

Als eerste gaat het om de data.

Wij maken gebruik van een DMP (Data Management Platform) om data van verschillende bronnen samen te voegen en te organiseren.

Zo kun je door de bomen het bos weer zien en wordt de data bruikbaar. In het DMP kun je makkelijk doelgroepen maken en is het mogelijk om data van andere partijen te gebruiken om tot betere inzichten te komen. Daarnaast kan het DMP inzichten geven in gelijkwaardige doelgroepen en kan deze informatie doorgestuurd worden naar een CMS (Content Management System) zodat er op de website gepersonaliseerde content getoond kan worden. Ook kan de data verstuurd worden naar een DSP (Demand Side Platform) voor retargeting en remarketing doeleinden. Een ander interessante mogelijkheid is dat het steeds makkelijker wordt om door middel van machine learning en artificial intelligence diepere inzichten te krijgen in de huidige doelgroepen. Zo kunnen er verbindingen gelegd worden die eerst niet mogelijk waren.

Als de data bruikbaar is dan is het natuurlijk belangrijk om dit goed te gebruiken.

Bij DM3 Concepts maken wij gebruik van verschillende DSPs, waardoor het mogelijk is om de doelgroep op het juiste moment op de juiste plek voor de beste prijs te bereiken. Omdat wij gebruik maken van verschillende DSPs is het mogelijk om op vrijwel ieder kanaal te adverteren; zoals video, audio, display, search, social en digital out-of-home. Dit gebeurt allemaal programmatic waardoor het erg flexibel is en je nooit teveel betaald.

De DSP laat natuurlijk het juiste bericht aan de juiste persoon zien. Maar wat laat je ze nou precies zien?

Vroeger zou je bakken met tijd en geld kwijt zijn om verschillende berichten te schrijven en creaties te maken. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Wij maken gebruik van dynamische elementen, waardoor delen van berichten automatisch aangepast worden aan de ontvanger. Zo kunnen banners, e-mails, teksten en zelfs video’s compleet automatisch gepersonaliseerd worden. Het voordeel hiervan is dat je maar één creatie maakt of tekst schrijft en dat deze volledig automatisch aangepast kan worden, afhankelijk van de ontvanger.

De juiste mensen bereiken met het juiste bericht is op deze manieren niet meer zo moeilijk. Nu is het alleen nog van belang om de aandacht te krijgen.

Behalve dat hier een goede strategie voor nodig is hebben wij hiervoor uitgebreide rich media tot onze beschikking. Zo kunnen we in banners bewegende elementen en interactieve elementen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan vakken die ingevuld kunnen worden, knoppen die naar verschillende landingspagina’s leiden of zelfs complete spelletjes in de banners verwerkt kunnen worden.

Qua techniek is dus heel veel mogelijk. Maar hoe je deze het beste toepast, dat is nog best wel lastig. Wij helpen daar graag mee.

Lees hoe strategie je helpt tot het beste resultaat te komen, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

Hoewel technologie belangrijk is, is wat wij ermee doen wat er echt toe doet. - Muhammad Yunus

Wat is jouw marketing uitdaging?

Laat ons weten wat jouw grootste uitdaging is op het gebied van marketing techniek. Wij checken vrijblijvend of we iets voor je kunnen betekenen.