Agile Benadering

Transparantie

Door agile te werken is het direct zichtbaar voor het hele team of iets werkt of niet, hier door kan deze informatie tijdig met jou gedeeld worden.

Snelheid

Omdat er constant samen gekeken wordt naar uitdagingen, resultaten en prioriteiten kan het team sneller tot het gewenste resultaat komen.

Aanpassingsvermogen

Door het dagelijkse uitwisselen van informatie is het mogelijk om tijdig en snel de koers bij te stellen voor de beste resultaten.

Agile werken is eerst bekend geworden onder ontwikkelaars maar nu ook zeer relevant voor marketeers. Agile draait om het zo efficient mogelijk inzetten van mensen, processen, technologie, tijd en ruimte, om op deze manier het beste resultaat te bereiken. Onderdeel hiervan is constante uitwisseling van informatie en vrijheid om binnen de richtlijnen het beste resultaat te behalen.

Voor DM3 Concepts draait het om kwalitatief goede campagnes draaien, constant experimenteren binnen deze campagnes en constante uitwisseling van informatie. Op deze manier is het doel om de campagnes zo snel mogelijk live te hebben, de best mogelijke resultaten te behalen en regelmatig de data te delen in begrijpbare rapportages.

Agile werken is belangrijk omdat het zowel de doorlooptijd, het resultaat en de transparantie bevorderd. Intern zorgt de extra vrijheid en uitwisseling van kennis en informatie dat er meer ruimte is om te experimenteren en verbeteren. Extern is dit wenselijk omdat de resultaten gemaximaliseerd worden, er snel resultaat geboekt wordt en er regelmatig, duidelijk en transparant gerapporteerd wordt.