Skip to main content

Brand New Day

Brand New Day is een onlinebank in Nederland die zich richt op het aanbieden van eenvoudige, transparante en kostenefficiënte oplossingen voor sparen, beleggen en pensioenen. De klanten van Brand New Day openen een spaar- of beleggingsrekening om een buffer op te bouwen voor later.

Uitdaging

Brand New Day wilde met alle bezoekers van hun site blijven communiceren. Hier zat voor ons de uitdaging in. Want hoe gaan we dit zo efficiënt mogelijk doen? Veel verschillende soorten banners ontwikkelen met verschillende soorten content kost veel tijd en is erg kostbaar. Hier konden wij gelukkig iets op bedenken!

(hoe communiceren ze nu? Wat is hun doel met het communiceren? )

Strategie

Onze recente beslissing om een nieuwe campagne te lanceren, heeft geleid tot een geavanceerde targetingaanpak, gecombineerd met dynamische creatives. Deze strategie stelt ons in staat om elke individuele bezoeker van onze website op een persoonlijke en betekenisvolle manier aan te spreken. Het resultaat? Advertenties die niet alleen persoonlijker zijn, maar die ook zorgen voor een diepere band met het merk.

Maar wat maakt deze dynamische creatives zo bijzonder? Het zijn slimme, geautomatiseerde advertentie-elementen die voortdurend evolueren op basis van verschillende gegevens, zoals demografische informatie, locatie, online gedrag en meer. Hierdoor kunnen we advertenties creëren die specifiek zijn afgestemd op de interesses en behoeften van verschillende doelgroepen. En het beste van alles: het is een kostenefficiënte benadering, aangezien we geen aparte banners voor elke doelgroep hoeven te maken.

Ook beschikken we over de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende advertentievarianten. Met ons platform hebben we ook de unieke mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag rapportages te genereren. Zo kunnen we bijvoorbeeld direct inzicht krijgen in welke banner de meeste clicks heeft gegenereerd. We kunnen continu testen welke combinaties het meest effectief zijn en onze banners voortdurend optimaliseren. Ons doel is altijd om het beste resultaat voor jou te bereiken.

“Ik ben buitengewoon tevreden met DM3 Concepts! Ze hebben ons geholpen om onze online advertenties naar een hoger niveau te tillen en de resultaten zijn verbluffend. Het team van DM3 Concepts is uiterst professioneel, responsief en creatief in hun aanpak. Ze begrijpen onze behoeften en leveren consequent uitstekende resultaten. Een waardevolle partner voor ons advertentiebeheer op het internet!”
– Dajo Rodrigo, Brand New Day